Club overstijgende training

Jeugdcommissies en besturen van de verenigingen hebben op initiatief van de Stichting Tennispromotie de club overstijgende training gerealiseerd. Kinderen die meer willen en kunnen tennissen hebben zich hierbij aangesloten. De eerste drie trainingsgroepen zijn gestart in de week van 21 september. In de kleuren oranje, groen en geel zijn er iets meer dan 30 kinderen die aan de trainingen deelnemen. Met de door KNLTB gecertificeerde tennisschool House of Tennis, voor onder- en bovenbouw is er een heel mooie samenwerking ontstaan. O.a. Ronald Ham en Huib Troost zijn in het voortraject nauw betrokken geweest. Met vertrouwen zien wij deze samenwerking tegemoet. Zoals één van de trainers uit Deventer zei: “Ik kan heel veel leren van de kennis en ervaring van de House of Tennis trainers.”

Bas van der Linden, Sanne van der Linden en Manon Wagenmans hebben zich hier in het bijzonder voor ingezet. En zij zijn op vrijdag 21 september terecht in het zonnetje gezet met medewerking van Drijver’s TC, TC Park Braband en TC Colmschate! Naast deze mogelijkheid voor de jeugd, zijn zij de mede oprichters van de site: deventertennis.nl en is er een grote subsidie binnen gehaald voor de promotie van tennis onder basisscholen. Namens alle deelnemende kinderen van de Deventer tennisverenigingen en die er in de toekomst in zullen stromen, heel hartelijk dank voor deze drie doorzetters, creatievelingen met passie!