Ruimte voor meer mogelijkheden

Het is zo ver, vandaag gaat ‘stap 3’ van het openingsplan van het kabinet van start! Officiële cluboverstijgende wedstrijden voor jeugd t/m 17 jaar zijn weer toegestaan, zowel binnen als buiten. Binnensporten mag weer in grotere groepen. Ook de horeca op sportlocaties binnen mag onder voorwaarden open.

Dit betekend voor de jeugd dat de verkorte Tenniskds, Junioren competitie en junioren toernooien gespeeld mogen worden. Heel veel plezier met deze wedstrijd! Let wel op, publiek bij de jeugdwedstrijden en interne wedstrijden zijn nog niet toegestaan!

Voor spelers vanaf 18 jaar mogen nog geen competitie spelen, maar onderlinge wedstrijden tussen sporters van dezelfde club zijn wel toegestaan. Start je eigen mini toernooi met clubleden, om het wedstrijd gevoel terug te krijgen!

Terrassen op de clubs mochten al open tot 20.00 uur, vanaf vandaag mag je zowel buiten op het terras als binnen in het clubhuis een drankje drinken op een hapje eten tot 22.00 uur. Uiteraard gelden hierbij de horeca regels, zoals zitplaatsen en max. 50 personen op een terras of in het clubhuis (exclusief personeel). Volwassenen houden altijd 1.5 meter afstand en zitten met maximaal 4 personen aan een tafel. Kleedkamers en douches mogen gebruikt worden.

Er is gelukkig al veel mogelijk. Nog even geduld en dan mogen de senioren het ook weer tegen elkaar opnemen!

Benieuwd naar de de aanvullende richtlijnen en adviezen voor tennis? Kijk dan hier!