Heel veel tennis plezier!

Na maanden lang geen wedstrijden mogen spelen, is het morgen voor de tennis kids weer zo ver. Het verkorte Voorjaarscompetitie voor de jeugd gaat van start! Duizenden kinderen, in Nederland, zijn er weer helemaal klaar voor om de baan op te gaan en de wedstrijden te gaan spelen.

Voor deze tennis kids zet de KNLTB een aantal tips op een rijtje:

  • spreek af en toe met je team af om te oefenen. Zo kun je elkaar beter leren kennen en is het natuurlijk hartstikke gezellig!
  • Heb je al je spullen bij elkaar gepakt en in je tennistas gedaan? Zorg voor genoeg kleding en denk elk weekend vast na over wat je mee moet nemen naar de competitiewedstrijden.
  • Competitie spelen is het gevoel van willen winnen en elkaar steunen als er verloren wordt. Teamspirit is dus erg belangrijk. Maak een appgroepje aan met je competitieteam, zodat je samen kan genieten van de voorpret en praktische afspraken kan maken over hoe laat verzamelen etc.

Wij wensen iedereen heel veel succes, maar vooral heel veel plezier op en naast de baan!