Publiek weer welkom!

Vanaf vandaag zijn de nieuwe versoepelingen in gegaan. De jeugd mocht al even genieten van cluboverstijgende wedstrijden, maar nu mogen de volwassenen ook weer. Daarbij komt ook kijken dat publiek weer welkom is bij amateurwedstrijden en trainingen!

Dit betekend dat het tennisseizoen dat nu echt van start kan gaan. We mogen weer officiële toernooien en wedstrijden spelen tegen spelers van andere verenigingen. Revenge nemen is weer mogelijk. Toeschouwers zijn welkom, wel moeten volwassenen 1.5 meter afstand tot elkaar houden, een vaste zit- op staanplaats hebben en zich bij aankomst registeren. Ouders mogen dus blijven kijken bij hun kinderen, clubgenoten kunnen elkaar aanmoedigen en liefhebbers van tennis kunnen wedstrijden bezoeken. Het clubleven kan weer tot bloei komen.

Heb jij je al opgegeven voor de toernooien die in het zicht liggen? Bekijk ze hieronder of hier en schrijf je in!