Jeugd-opwarm event

Kom naar het jeugd-opwarm event voor de Deventer Tennis Kampioenschappen op zaterdag 9 juli as.

Dit jaar wordt voor de 50e keer het DTK georganiseerd. Dat verdient een feestje en begint voor de jeugd al tijdig op het park Tennis en Padel Colmschate!


De dag start met een training verzorgd door House of Tennis. House of Tennis geeft als niet-clubgebonden trainersorganisatie al meerdere jaren het zogenaamde cluboverstijgend trainen. Voor kids die het leuk vinden om met gemotiveerde kids uit de gemeente/regio vaker te trainen. Deventer Tennis is aanwezig voor extra informatie aan ouders. Meedoen op 9 juli verplicht tot niets; het is een wederzijdse kennismaking. Kom vooral en neem tennisvriendjes mee.

Na de start met House of Tennis zijn op het park diverse (tennisgerelateerde) activiteiten. Een servicesnelheidmeter, een ballenkanon. Maar ook wordt onder deskundige leiding een muur gepimpt en kan je kennismaken met padel. Een aantal trainers uit Deventer begeleiden de ochtend.

Hoe ziet het programma eruit:
9 – 10 uur Rood en Oranje kennismaking cluboverstijgend, aansluitend overig programma tot ca. 13 uur.
10 – 11 uur Groen en Junioren kennismaking cluboverstijgend, aansluitend overig programma tot ca 13 uur.

Op zaterdag 9 juli ontvangen we alle kids! Vanaf 9 uur de kids Rood/Oranje en vanaf 10 uur Groen/Junioren (Geel). In het eerste uur verzorgt House of Tennis de training

Voor de kinderen van Drijvers en DLTC zijn er vanaf de middag nog activiteiten op de club. Dat wordt een mooie tennisdag voor veel kids!

Wil je zaterdag 9 juli mee doen? Meld dit bij je train of mail naar jeugd@deventertennis.nl