Geweldig voorproefje voor het Jeugd DTK

Je servicesnelheid meten, mikken op leuke prijsjes, de tennismuur pimpen en een heuse padelclinic…het zat er allemaal in tijdens het ‘Opwarm’ event Jeugd DTK.

Zaterdag 9 juli organiseerden we als Deventer Tennis voor het eerst een leuke opwarmer in de aanloop naar het Deventer Tenniskampioenschap Jeugd, die dit jaar plaatsvindt in augustus. Op TPC Colmschate kwamen meer dan 40 pupillen van verschillende tennisclubs bij elkaar. De ochtend startte onder begeleiding van ‘Graffiti for You’ die samen met de pupillen de tennismuur aanpakte. Die muur kon wel wat nieuw elan gebruiken en dat is gelukt! Benieuwd? Tijdens de startdag van het Jeugd DTK wordt de gepimpte tennismuur onthuld 🌈 🤗. Daarna werd een circuitje doorlopen met allerlei leuke activiteiten: met een houten rackets tennissen (zwaar zeg!), miniveld potjes spelen, servicesnelheid laten meten, een padelclinic, mikken op prijsjes en als afsluiter een verloting met mooie prijzen.

Cluboverstijgend spelen
Ondertussen konden de pupillen ook kennismaken met cluboverstijgend trainen. Dat zijn tennislessen voor gemotiveerde kinderen, aanvullend op het programma van de club. Er wordt hierbij vooral ingezet op een ontmoetingsplek voor gelijkgestemden vanuit de verenigingen, voor iedereen die kan en wil. Meer weten over dit aanbod? Bekijk dan dit bericht eens.

Vernieuwd concept Jeugd DTK
Het Deventer Tenniskampioenschap Jeugd is van woensdag 24 t/m zaterdag 27 augustus, met dit jaar wel een hele bijzondere editie. Het toernooi bestaat namelijk 50 jaar. En daarom is er speciaal voor dit jubileumjaar iets leuks bedacht. We organiseren 4 dagen Jeugd DTK met 3 dagen dagkamp (woensdag, donderdag en vrijdag)! Een beetje zoals tijdens het ‘opwarm’ event maar dan 3 dagen lang; vol leuke activiteiten en tennis. Georganiseerd in samenwerking met Sportbedrijf Deventer. Kinderen kunnen die dagen vanaf 10:00u tot 16:00u lekker meedoen. Ouders kunnen hun kinderen afzetten en weer ophalen. Of gewoon gezellig blijven kijken natuurlijk. Het kan allemaal. Enthousiast geworden? Schrijf je dan nu in! .

Vragen? Vraag je trainer, die weet er veel vanaf. Tot in augustus, wij kijken er naar uit!