Maak kennis met tennis.

Tennissen waar, wanneer en met wie je maar wilt!

Van ons, voor jou: 2 gratis lessen.

We snappen het best als je even wilt kijken of tennis echt wat voor je is. Dat kan, geen probleem. Je krijgt van ons 2 gratis lessen van een gediplomeerd tennistrainer om hier achter te komen. Die vertelt je alles over tennis in het algemeen,  de club en … je gaat het natuurlijk ook gewoon lekker doen. En weet je al zeker dat je wilt tennissen? Dan zijn die 2 gratis lessen mooi meegenomen. Gewoon doen dus :-).

In Deventer hebben we 8 mooie tennisverenigingen. Daar zit er vast eentje voor jou bij. Bekijk alle verenigingen via het tabblad ‘Verenigingen’ op deze site. Vul vervolgens onderstaand formulier (samen met je ouders) in en iemand van de club die je selecteert neemt dan snel contact met je op. Zo kunnen jullie samen afspreken wanneer je meedoet aan de gratis tennislessen. Daarna kun je lid worden als je wilt, lijkt ons namelijk heel gezellig als je lid wordt van de Deventer tennisfamilie! Elke club heeft een mooi aanbod waar je meer over hoort tijdens de 2 lessen.

Ik ben jonger dan 18 jaar en schrijf me in voor de 2 gratis lessen:

 

Wist je dat meer dan 1 miljoen mensen regelmatig een balletje slaan? En dat is niet voor niets. Tennis is gezellig en je doet het waar, wanneer en met wie je maar wilt. Zo tennis je met je beste maatje, paps of mams of gewoon iemand die je leert kennen op de club.