TC Bathmen

Tennisclub Bathmen is een prachtig buitenpark met 5 gravelbanen met verlichting. Op dit tennispark is een fraaie en gezellige houtskeletbouw kantine aanwezig die door de eigen leden geëxploiteerd wordt. Het park ligt midden in een woonwijk en is omringd door hoge bomen. In de regio staat het park bekend als één van de gezelligste tennisparken om te spelen en te vertoeven!

Tennisclub Bathmen is een actieve en gezellige tennisvereniging waar zowel recreatief als in prestatief wedstrijdverband gespeeld kan worden.

Voor de prestatieve tennisser:

De prestatieve tennisser kan deelnemen aan het TC Bathmen Open Pouletoernooi in juni, het Open Jeugdtoernooi en aan de senioren- en jeugdcompetitie.

Voor de recreatieve tennisser:

De recreatieve tennissers kunnen in het voor- en najaar deelnemen aan de tossavonden welke iedere dinsdagavond wordt georganiseerd. Daarnaast staan jaarlijks de volgende activiteiten op de kalender; clubkampioenschappen senioren en junioren en het Ouder/Kind toernooi.

Onder leiding van onze tennistrainer is het voor jong en oud mogelijk om op individuele basis of in groepsverband les te nemen.

Facts & Figures

Oprichtingsdatum 1950
Aantal leden 300-350
Aantal banen 5 Gravelbanen
Voorzitter Maurice Laarhoven
Dorp Bathmen

 

Meer weten over deze vereniging? Kijk dan op www.tcbathmen.nl.