Drijver’s TC

Drijver’s TC

Drijver’s TC bestaat sinds 1951 en ligt aan de Platvoetsdijk 2 in Deventer. Een prachtig park met een modern clubhuis met 7 all weather banen waardoor je in principe het gehele jaar kunt spelen. Vanwege het hoger gelegen ruime terras en de...

Lees meer Lees meer
TC Salland

TC Salland

Tennisvereniging T.C. Salland is een leuke tennisvereniging gelegen in Bathmen. De vereniging biedt veel tennisplezier voor jong en oud. Meerdere tennisbanen zorgen voor ruime speelmogelijkheden voor leden.

Lees meer Lees meer
TV Lettele

TV Lettele

Tennisvereniging Lettele, ofwel TVL, is een leuke vereniging die aan jong en oud volop mogelijkheden biedt om op sportieve wijze de strijd met anderen aan te binden, te ontspannen en contacten op te doen.

Lees meer Lees meer
TC Bathmen

TC Bathmen

Tennisclub Bathmen is een prachtig buitenpark met 5 gravelbanen met verlichting. Op dit tennispark is een fraaie en gezellige houtskeletbouw kantine aanwezig die door de eigen leden geëxploiteerd wordt.

Lees meer Lees meer
DLTC

DLTC

Deventer LTC ligt prachtig gelegen nabij de binnenstad. Inmiddels bestaat DLTC al ruim 80 jaar en heeft zo’n 550 leden! De rijke historie van DLTC is mogelijk gemaakt door de inzet van haar leden, de commissieleden en de bestuursleden. DLTC...

Lees meer Lees meer