Word EventMaker bij de Nationale Sportweek Deventer

De Nationale Sportweek (15 t/m 20 september) geldt als de officiële start van het nieuwe sportseizoen en is bedoeld om zoveel mogelijk mensen in beweging te krijgen en te stimuleren om te gaan sporten. Een stad die de Nationale Sportweek organiseert, weet even alle ogen op zich gericht. Deze editie van de Nationale Sportweek is heel bijzonder. Het is namelijk de 15e keer dat we met heel Nederland gaan sporten. Dit is echter niet de enige reden voor een feest in Deventer. De stad viert namelijk ook haar 1250 jarige bestaan!

Zonder vrijwilligers geen Nationale Sportweek Deventer! Voor de Nationale Sportweek Deventer is de hulp van 200 vrijwilligers nodig en jij kan deel uitmaken van dit team! Alle vrijwilligers melden zich aan via EventMakers: Hét landelijke platform voor vrijwilligers in sportevenementen.

Wil jij met ons voor een spectaculaire editie van de Nationale Sportweek Deventer zorgen? Meld je dan nu aan als EventMaker voor de Nationale Sportweek Deventer! www.eventmakers.nl.