Erik Annega Nederlands kampioen 55+

Voor heel tennissend Deventer ging het afgelopen week alleen maar over het DTK. Maar op een kleine honderd kilometer afstand werd ook een heerlijk Deventer tennissucces gevierd.

Van 27 augustus tot en met 2 september vonden in het Tulip Tennis Center te Hilversum namelijk de Nationale Kampioenschappen Senioren 35+ outdoor 2018 plaats. En onze Deventer trainer Erik Annega (van Drijvers TC) deed daaraan mee in de 55+ categorie. Hij streed daar tegen de beste van het land en wist in de kwartfinale af te rekenen met de 1e geplaatste Han Blijleven. ‘Achteraf mijn beste wedstrijd van het toernooi’, aldus Erik. Maar dat hij daar daarna op stoom bleef, blijkt wel uit de behaalde titel. In de halve finale moest Gerrit Heersink in Erik zijn meerdere erkennen en in de finale rekende Erik af met Wim Bruggink. ‘Nederlands kampioen worden stond al even op mijn bucket list. Ik hield er rekening mee dat ik pas in de 60+ categorie in de gelegenheid zou kunnen komen om dat af te vinken, maar dat dit nu al gelukt is, is geweldig’.

En dat is het Erik, geweldig! Gefeliciteerd met deze behaalde titel!