Onze Thieme en Yorrick in actie tijdens nationale kampioenschappen

Terwijl in het Deventerse een vol programma wordt afgewerkt op TC Drijver’s, wordt er ook buiten onze stadsmuren lekker getennist. In 2 weken tijd worden in Hilversum de nationale jeugdkampioenschappen gespeeld. Met 2 van onze eigen ‘mannen’ in de categorie tot en met 18 zijn we mooi vertegenwoordigd. Klasse Thieme Thelosen en Yorrick Veldkamp, heel veel succes deze week op het NJK18 💪🏻👊🏻 🎾!

Het is een mooie ontwikkeling. Drie jaar terug startten de Deventer tennisclubs het initiatief ‘cluboverstijgend trainen’. Om de jeugd die meer wil en kan samen te laten trainen. Voor ambitieuze jeugd een mooie basis om te trainen en competitie te spelen op een nog hoger niveau. En het gaat best goed:
🏆 meer jeugd is inmiddels actief in de nationale ranglijsttoernooien
🏆 meer jeugdteams spelen op een hoger niveau dan 3 jaar geleden

De jeugdcommissies van de clubs werken samen om zo voor iedereen die competitie speelt een passend team te vinden. En er is afstemming met de KNLTB. Kortom, op de goede weg en we blijven doorgaan 🤗.